ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ροσέλ: "Ο Βιλανόβα θα επιστρέψει σε 20 ημέρες"

Ροσέλ: "Ο Βιλανόβα θα επιστρέψει σε 20 ημέρες"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως ο Τίτο Βιλανόβα θα αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντά του στη Μπαρτσελόνα εντός 15-20 ημερών, συνδυάζοντας τη δουλειά με τη θεραπεία του.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έστειλε στους παίκτες και στους φίλους της Μπαρτσελόνα ο Σάντρο Ροσέλ, καθώς αποκάλυψε στο πλαίσιο παρουσίας του σε ποδοσφαιρικό συνέδριο στο Ντουμπάι πως ο Τίτο Βιλανόβα θα επιστρέψει στη δράση σε δύο με τρεις εβδομάδες.

"Ο Τίτο θα επιστρέψει στη δουλειά εντός 15-20 ημερών. Θα πρέπει όμως να μπαίνει συχνά στο νοσοκομείο για να ξεκουράζεται, οπότε θα συνδυάζει την εργασία του με θεραπεία", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" αναφορικά με το πρόβλημα υγείας του Βιλανόβα , για να συμπληρώσει:

"Αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο πράγμα για εκείνον είναι να έχει την υγεία του, το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα".

Σε περίπτωση που οι υπολογισμοί του Ροσέλ είναι ακριβείς, τότε η επιστροφή του Βιλανόβα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα γίνει είτε στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους με αντίπαλο τη Μάλαγα είτε έξι ημέρες αργότερα κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ