ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Νεϊμάρ ξεπέρασε τον Μέσι!

Ο Νεϊμάρ ξεπέρασε τον Μέσι!

Με το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νεϊμάρ σφράγισε την νίκη της ομάδας του απέναντι στη Σέλτικ (6-1) και ξεπέρασε τον "βασιλιά των χατ τρικ", Μέσι.

Λέγανε ότι ο Νεϊμάρ ήταν ένας ξεχωριστός παίκτης και εκείνος το επιβεβαίωσε στο ματς της 6ης αγωνιστικής με την Σέλτικ. Ο Νεϊμάρ εντυπωσίασε στο λαμπρότερο ματς της Μπάρτσα. Σκόραρε το γρηγορότερο χατ τρικ στο 6-1 της ομάδας του και σφράγισε την νίκη.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός να μην συμπεριλήφθηκε στους τοπ σκόρερ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κράτησε όλη του την ενέργεια για το ματς της πρόκρισης. Σκόραρε τρία γκολ σε μια αξέχαστη βραδιά για την ομάδα

Ο ΝεΪμάρ πέτυχε το χατ τρικ του σε 14 λεπτά (44', 48', 58') "νικώντας" τον Μέσι ο οποίος στην νίκη με 7-1 επί της Λεβερκούζεν στις 7 Μάρτη του 2012 πέτυχε τα τρία συνεχόμενα σε διάρκεια 16 λεπτών (42', 49', 58').

Μετά το "μαγικό" ματς ο Νεϊμαρ δήλωσε " Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για εμένα και την ομάδα μου μετά το αποτέλεσμα που πετύχαμε. Ήταν σημαντικό για εμένα να αλλάξω την φετινή πορεία μου στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά ήταν φανταστικό συναίσθημα να το πετύχω με χατ τρικ. Μας άξιζε αντικειμενικά να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο μας και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε -όσο μπορούμε- στους ίδιους ρυθμούς. Αυτή η νίκη ήταν ευπρόσδεκτη. Για εμένα δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος μας, απλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία μας με σεβασμό και να παίξουμε για την νίκη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ