ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα, η καλύτερη στην ιστορία!

Μπαρτσελόνα, η καλύτερη στην ιστορία!

Η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα με τόσους τίτλους (13) μέσα σε 3,5 χρόνια και η μαδριλένικη "Marca" τρέχει γκάλοπ για το αν είναι η καλύτερη της ιστορίας. "Ναι" δηλώνουν 7 στους 10!

Ο πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ, δήλωνε με υπερηφάνεια μετά το 4-0 επί της Σάντος πως "αυτή η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία ομάδα στην ιστορία το ποδοσφαίρου", ενώ ο αθλητικός διευθυντής και παλιά δόξα των Καταλανών, Άντονι Θουμπιθαρέτα, υποστήριξε πως "δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τη σταματήσει, θα τη θυμούνται όλοι ως την ομάδα που έφερε την επανάσταση στο ποδόσφαιρο".

Όλα αυτά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (το είχε πάρει και το 2009) που αποτέλεσε το 13ο σημαντικό λάφυρο που μπαίνει τα τελευταία 3,5 χρονια στην τροπαιοθήκη των "μπλαουγκράνα", στο διάστημα δηλαδή που κάθεται στον πάγκο τους ο άλλοτε αρχηγός τους, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μπαρτσελόνα είναι μάλιστα η πρώτη ομάδα στην ιστορία που μπορεί να καμαρώνει για τόσους πολλούς τίτλους μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, γεγονος που "υποχρέωσε" την ιστοσελίδα της μαδριλένικης " Marca" να φιλοξενήσει γκάλοπ με την ερώτηση "Είναι αυτή η Μπαρτσελόνα η καλύτερη ομάδα της ιστορίας";

Για να δώσει μάλιστα ερέθισμα στον κόσμο ώστε να κάνει συγκρίσεις, φιλοξένησε στο σχετικό θέμα άλλες δέκα μεγάλες ομάδες στην ιστορία το ποδοσφαίρου: την "μηχανή" της Ρίβερ Πλέιτ, τη Χόνβεντ του Πούσκας, τη Ρεάλ των 5 σερί Πρωταθλητριών, τη Μπενφίκα του Εουσέμπιο, τη Σάντος του Πελέ, τον Άγιαξ και τη Μπάγερν που κυριάρχησαν στη δεκαετία του '70 στην Ευρώπη, τη Λίβερπουλ των Σάνκλι και Πέισλι, τη Μίλαν του Σάκι, τη Μάντστερ με τα "μωρά του Φέργκι"...

Το εντυπωσιακό είναι πως ο κόσμος που συμμετέχει στη δημοσκόπηση ψηφίζει "δαγκωτό" Μπαρτσελόνα, ανακηρύσσοντάς την έτσι ως την κορυφαία ομάδα στην ιστορία της "στρογγυλής Θεάς".

Υπέρ του συγκροτήματος του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ταχτεί πάνω από το 75% του κόσμου, ενώ μέχρι στιγμής έχουν πάρει θέση πάνω από 33.000 άτομα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε μια φανέλα της Μπαρτσελόνα, αυθεντική 100% και υπογεγγραμμένη από όλους τους παίκτες της πιο εντυπωσιακής ομάδας του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και το πρόγραμμα των Δημοπρασιών Αγάπης 2012, που φιλοξενούνται για 2η συνεχόμενη χρονιά από το Sport24.gr.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ