ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: "Καθήκον μας ο τελικός του Champions League"

Μέσι: "Καθήκον μας ο τελικός  του Champions League"

Η τελευταία παρουσία της Μπαρτσελόνα σε τελικό CL ήταν το 2011 και ο Λιονέλ Μέσι έχει έναν και μόνο στόχο τη φετινή σεζόν: να πάρει μέρος στον τελικό της 6ης Ιουνίου στο Βερολίνο.

Τον Μάιο του 2011 η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε στο "Γουέμπλεϊ" το 4ο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της που ήταν μάλιστα το τρίτο βαρύτιμο τρόπαιο μέσα σε έξι σεζόν (μετά τις κατακτήσεις του 2006 και του 2009), όμως από τότε οι Καταλανοί έχασαν την επαφή τους με την κορυφή.

Για την ακρίβεια απέτυχαν να δηλώσουν "παρών" σε κάποιον από τους τρεις τελευταίους τελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Λιονέλ Μέσι να θέλει όσο τίποτα άλλο να επαναφέρει την ομάδα του στο δρόμο των επιτυχιών.

"Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι. Να κατακτάμε τρόπαια και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πέρυσι αποτύχαμε και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί", εξήγησε αρχικά ο Μέσι σε συνέντευξή του στο "Fox Sports Revista", και συνέχισε:

"Για μας δεν πρέπει να θεωρείται εκδίκηση να επιστρέψουμε σε έναν τελικό αλλά καθήκον μας. Θα προσπαθήσουμε πάλι, όπως κάναμε πάντα".

Φέτος μάλιστα ο Μέσι θα έχει, πέρα από τη βοήθεια του Νεϊμάρ, και αυτή του Σουάρες, με τον Αργεντίνο να υπολογίζει ιδιαίτερα στην παρουσία του Ουρουγουανού άσου στην ομάδα.

"Είναι ξεχωριστό το γεγονός ότι επέλεξε να έρθει να παίξει μαζί μας. Με αυτόν θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί ως ομάδα (σ.σ. η τιμωρία του από την FIFA έχει ισχύ μέχρι τις 24 Οκτωβρίου), θα έχουμε ακόμα πιο επιλογές στην επίθεση".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ