ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λουίς Ενρίκε: "Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν ποδήλατο..."

Barcelona's head coach Luis Enrique holds onto a ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's head coach Luis Enrique holds onto a ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Λουίς Ενρίκε ρωτήθηκε μετά το ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Οσασούνα σχετικά με την πιθανότητα να γκελάρει η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Μάλαγα. Η απάντησή του, έγραψε... ιστορία.

Σε κέφια βρισκόταν ο Λουίς Ενρίκε μετά το 7-1 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Οσασούνα το βράδυ της Τετάρτης (26/04), κάτι που φάνηκε από την απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Αστουριανός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γκελάρει η έτερη διεκδικήτρια του τίτλου της Primera Division, Ρεάλ Μαδρίτης, στην έδρα της Μάλαγα την τελευταία αγωνιστική. Και η απάντησή του ήταν επική.

"Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν ποδήλατο", είπε, υποδηλώνοντας έτσι την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει στην ομάδα του Μίτσελ, πιθανώς λαμβάνοντας υπόψη και την ξεκάθαρη προτίμηση του Ισπανού τεχνικού της Μάλαγα στη Ρεάλ Μαδρίτης (αγωνίστηκε επί 14 χρόνια τους "μερένγκες"), ενώ απάντησε και σε ερώτηση αναφορικά με το πρώτο γκολ του Χαβιέρ Μαστσεράνο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα:

"Είναι ένα ανέκδοτο το ότι ένας παίκτης όπως ο Μαστσεράνο δεν είχε σκοράρει μία φορά. Είναι κορυφαίος παίκτης, η απόδοσή του δεν επιδέχεται αμφιβολίας. Είναι γεννημένος για να αγωνίζεται και κάνει την ομάδα του καλύτερη".

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ