ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα παίρνει στόπερ και την... πληρώνουν

Η Μπαρτσελόνα παίρνει στόπερ και την... πληρώνουν
Μάρλον-Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ενισχυθεί στην άμυνα λόγω των πολλών τραυματισμών, ωστόσο δεν θα χρειαστεί να καταβάλει πολλά χρήματα, λόγω ακόμα μιας περίπλοκης μεταγραφής Βραζιλιάνου.

Οι ιδιόμορφες μεταγραφές νεαρών Βραζιλιάνων συνεχίζονται για την Μπαρτσελόνα. Μετά από τον Νεϊμάρ, σειρά έχει ο Μάρλον Σάντος, ο οποίος στο τέλος του έτους θα αποκτηθεί από τους Καταλανούς έναντι 6.000.000 ευρώ, έστω κι αν ο σύλλογος θα καταβάλει μόλις 2.000.000 ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο στη μεταγραφή του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της Φλουμινένσε, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζεται ως δανεικός στη δεύτερη ομάδα των "μπλαουγκράνα". Μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις επίσημους αγώνες, ενώ έχει αγωνιστεί και σε δύο φιλικά της πρώτης ομάδας. Βάσει συμφωνητικού, εάν αγωνιστεί σε πέμπτο παιχνίδι, αυτομάτος η τιμή του αυξάνεται σε 8.000.000 ευρώ και γι' αυτό οι Καταλανοί θέλουν να τον κάνουν από τώρα δικό τους, χωρίς να τον δοκιμάσουν σε επίσημο αγώνα της πρώτης ομάδας.

Τόσο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, όσο και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Β, Ζεράρ Λόπεθ, έδωσαν το "ΟΚ" στη διοίκηση για να προχωρήσει την περίπλοκη υπόθεση αγοράς.

Αυτό διότι ο παίκτης κοστολογείται στα 6.000.000 ευρώ, ωστόσο η "Φλου" οφείλει 4.000.000 ευρώ στους νταμπλούχους Ισπανίας, εξαιτίας τριών ποδοσφαιριστών της για τους οποίους η Μπαρτσελόνα επίσης είχε τον πρώτο λόγο όσον αφορά στις μεταγραφές και είχε αποκτήσει και μέρος των δικαιωμάτων τους τον Μάιο του 2015.

Ο λόγος για τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ Κένεντι για τον οποίο η Μπαρτσελόνα κατέβαλε 400.000 ευρώ αλλά αποκτήθηκε από την Τσέλσι έναντι 8.000.000 ευρώ (και αγωνίζεται ως δανεικός στη Γουότφορντ), τον 19χρονο κεντρικό μέσο Ζέρσον για τον οποίο κατέβαλε 3.200.000 ευρώ, αλλά η Ρόμα τον αγόρασε για 15.000.000 ευρώ το καλοκαίρι ενώ προβλέπονται και μπόνους για την απόκτησή του του, καθώς και για τον... Μάρλον, ο δανεισμός του οποίου κόστισε 400.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να επιστραφούν.

Με τους Ζεράρ Πικέ και Ζερεμί Ματιέ να τραυματίζονται, οι Καταλανοί έχουν μείνει με μόνες λύσεις τον Χαβιέρ Μαστσεράνο και τον Σαμουέλ Ουμτιτί στα στόπερ και ο Μάρλον με τις 74 επαγγελματικές συμμετοχές στην καριέρα του μοιάζει ιδανικός για αναπληρωματική λύση.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ