ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η φράση του Νεϊμάρ που εξόργισε την Βαλένθια

Η φράση του Νεϊμάρ που εξόργισε την Βαλένθια

Ο Νεϊμάρ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο φινάλε του Μπαρτσελόνα-Βαλένθια όχι μόνο για το χαστούκι που έδωσε σε αντίπαλο παίκτη αλλά και για μία ατάκα του την ώρα του καυγά!

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια που βρήκε θριαμβευτές τους φιλοξενούμενους και οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμα κωπάσει.

Εκείνος μάλιστα που εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο είναι ο Νειμάρ, με τον Βραζιλιάνο άσο να βγαίνει εκτός εαυτού στο φινάλε της αναμέτρησης και να μπαίνει στο στόχαστρο όλων των παικτών των "νυχτερίδων" με τη συμπεριφορά του.

Η φράση του Νεϊμάρ που εξόργισε την Βαλένθια

Αφενός για την κίνησή του να χαστουκίσει τον Αντόνιο Μπαραγκάν την ώρα που οι παίκτες της Βαλένθια πανηγύριζαν τη σπουδαία νίκη με 2-1 στο "Camp Nou" αλλά και για τις "φαρμακερές" κουβέντες του απευθυνόμενος σε αντιπάλους.

Η φράση του Νεϊμάρ που εξόργισε την Βαλένθια

"Δεν ξέρει ούτε να κερδίζει, ούτε να χάνει", ήταν το σχόλιο της εφημερίδας "Superdeporte" για τον Νεϊμάρ (έχει έδρα την Βαλένθια), με το εν λόγω μέσο να αποκαλύπτει πως ο Βραζιλίανος προσέβαλε τον Μπαραγκάν λέγοντάς του: "Σκάσε, κερδίζω 10 φορές περισσότερα από σένα..."

Δεν ήταν πάντως μόνο ο Μπαραγκάν με τον οποίο τα... έβαλε ο Νεϊμάρ, καθώς ο άσος της "Μπάρτσα" δεν είχε πρόβλημα να συγκρουστεί λεκτικά ακόμα και με συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα μετά από μία φάση όπου ο Άλμπα δεν έδωσε πάσα στον Βραζιλιάνο, αυτός του φώναξε εκνευρισμένος: "Πήγαινε να γαμ@@@@@. Τι; Τι; Έχεις πρόβλημα;"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ