ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το χαστούκι του Νεϊμάρ σε παίκτη της Βαλένθια!

Το χαστούκι του Νεϊμάρ σε παίκτη της Βαλένθια!

Η νέα ήττα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα έβγαλε εκτός εαυτού τον Νεϊμάρ, ο οποίος χαστούκισε ποδοσφαιριστή της Βαλένθια την ώρα που πανηγύριζε. Δείτε το VIDEO!

Η ελεύθερη (αγωνιστική) πτώση της Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και το βράδυ της Κυριακής, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να χάνει με 2-1 στο "Camp Nou" από την Βαλένθια γνωρίζοντας έτσι την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα, και να αισθάνεται πλέον "καυτή" την ανάσα των Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στη μάχη του τίτλου.

Σε αντίθεση πάντως με τις δύο προηγούμενες αποτυχίες στη La Liga (απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Σοθιεδάδ), αυτή κόντρα στη Βαλένθια έφερε έντονο εκνευρισμό στους Καταλανούς, με αποκορύφωμα την απαράδεκτη συμπεριφορά του Νεϊμάρ (πολύ κακός στο ματς) που στο φινάλε του ματς χαστούκισε τον Αντόνιο Μπαραγκάν την ώρα που ο τελευταίος πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Το χαστούκι του Νεϊμάρ σε παίκτη της Βαλένθια!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έριξε σφαλιάρα από πίσω στον Ισπανό δεξιό μπακ και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας, ενόψει των πέντε αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού θρίλερ στη La Liga.

Το χαστούκι του Νεϊμάρ στον Αντόνιο Μπαραγκάν:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ