ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Ο Μπιέλσα είναι ο καλύτερος στον κόσμο"

Γκουαρδιόλα: "Ο Μπιέλσα είναι ο καλύτερος στον κόσμο"

Ο Πεπ Γκουρδιόλα αποθέωσε τον Μαρσέλο Μπιέλσα ενόψει του Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο, τονίζοντας ότι έχει τα φόντα να προπονήσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο και φυσικά τους "μπλαουγκράνα".

Την επομένη μίας ακόμα θριαμβευτικής νίκης και εμφάνισης της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Ευρώπη ( 4-2 εκτός έδρας τη Σάλκε στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων για το Europa League ) και παραμονή του Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο στο "Καμπ Νόου" για το πρωτάθλημα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

"Η Αθλέτικ είναι η αποκάλυψη στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει το θαυμασμό όλων", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γκουρδιόλα για τον τεχνικό των Βάσκων, και συνέχισε:

Μπιέλσα είναι αυθεντικός και μοναδικός. Είναι ο κορυφαίος τεχνικός στον κόσμο και έχεις πολλά πράγματα να μάθεις από αυτόν.

Το σύστημά του δεν είναι συνηθισμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι παίκτες του δεν σου αφήνουν χώρο ούτε καν να αναπνεύσεις. Είναι δύσκολο να βρεις αριθμητική υπεροπλία στο γήπεδο.

Ο Μπιέλσα είναι ξεχωριστός και το παιχνίδι του είναι πολύ ελκυστικό".

Ο Γκουρδιόλα ρωτήθηκε επίσης για το αν ο Μπιέλσα είναι ικανός στο μέλλον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα (με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα ανανεώσει ενώ το όνομα του Μπιέλσα είναι μεταξύ των υποψηφίων αντικαταστατών του), απάντησε:

"Ο Μπιέλσα μπορεί να καθοδηγήσει οποιαδήποτε ομάδα, μπορεί να κάνει καλύτερο την κάθε ομάδα και η Μπαρτσελόνα είναι μεταξύ αυτών".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ