ΙΤΑΛΙΑ

Διαψεύδει για Ίντερ ο Μπιέλσα

Διαψεύδει για Ίντερ ο Μπιέλσα
Μπιέλσα

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ξεκαθάρισε πως δεν έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Ίντερ.

Έτοιμος να απορρίψει για μία ακόμη φορά την Ίντερ μέσα σε ένα χρόνο είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα στο στόχαστρο των “νερατζούρι”, όμως, αυτό μάλλον δεν τον απασχολεί.

Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί ως τώρα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Μπιέλσα έχει κάνει πολλούς να στρέψουν τα βλέμματα πάνω του. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος ήθελε τον 56χρονο και το καλοκαίρι. Τότε ο Μπιέλσα αποφάσισε να απορρίψει την Ίντερ για λογαριασμό της Μπιλμπάο και φαίνεται διατεθειμένος να το επαναλάβει.

Μπορεί δημοσιεύματα να ισχυρίζονταν τις τελευταίες μέρες πως αυτή τη φορά ο Loco Bielsa θα πάει στο Μιλάνο, όμως, ο ίδιος με μία λιτή τοποθέτησή του διέψευσε τα πάντα δηλώνοντας: “Δε νομίζω πως χρειάζεται να σχολιάσω αυτά τα σενάρια, τα οποία δεν έχουν καμία βάση”.

Επομένως, οι πρώτοι υποψήφιοι για τον πάγκο της Ίντερ παραμένουν οι Αντρέ Βίλας-Μπόας και Λοράν Μπλαν, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να μη στηρίζει την επιλογή του πρώτου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.com ο Πορτογάλος έχει συμβουλέψει τον Μοράτι να μην αποκτήσει τον συμπατριώτη του, αλλά είναι άγνωστο αν αυτό έχει κάνει τον ισχυρό άνδρα των “νερατζούρι” να αλλάξει άποψη για τον Βίλας Μπόας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ