ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενρίκε: "Ο αντικαταστάτης του Ινιέστα βρίσκεται ήδη εδώ"

Ενρίκε: "Ο αντικαταστάτης του Ινιέστα βρίσκεται ήδη εδώ"

Αποθεωτικές δηλώσεις προς δύο ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα από τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος εξέφρασε την τεράστια πίστη του στον Ντένις Σουάρεθ και χαρακτήρισε... Χάρι Πότερ τον Αντρές Ινιέστα!

Μπορεί ο κόσμος του ποδοσφαίρου -και δη ο περίγυρος της Μπαρτσελόνα- να θεωρεί τον Αντρές Ινιέστα μοναδικό ποδοσφαιριστή, τον οποίο η ομάδα του θα δυσκολευτεί τρομερά να αντικαταστήσει επάξια. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Λουίς Ενρίκε, παρουσιάζεται πολύ πιο αισιόδοξος ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ερωτηθείς σχετικά, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, τόνισε πως “ο Ντένις Σουάρεθ θα μπορούσε να είναι ο νέος Ινιέστα”, αποθεώνοντας τις ικανότητες του 23χρονου μέσου των Καταλανών.

Εν συνεχεία συμπλήρωσε πως “πρέπει να βελτιωθεί, αλλά είναι στο σωστό μονοπάτι και ελπίζω πως μπορεί να τα καταφέρει. Τα γκολ θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή του. Πατάει περιοχή την κατάλληλη στιγμή, όμως πρέπει να γίνει λίγο πιο αποδοτικός. Έχει βελτιωθεί πολύ με την μπάλα, αλλά ακόμη περισσότερο χωρίς αυτήν, κάτι που ορισμένοι παίκτες ξεχνούν”.

Ενρίκε: "Ο αντικαταστάτης του Ινιέστα βρίσκεται ήδη εδώ"

Σε μια προσπάθεια να τονίσει τη δυσκολία της προσπάθειας του Σουάρεθ, τόνισε ότι “ο Ινιέστα είναι ένας... Χάρι Πότερ, κάνει μαγικά και είναι δύσκολο να βρεις κάποιον σαν αυτόν”.

Ο Σουάρεθ επέστρεψε στο "Camp Nou" το περασμένο καλοκαίρι, αφού η Μπαρτσελόνα ενεργοποίησε τον όρο εξαγοράς (3.250.000 ευρώ) που είχε θέσει στη Βιγιαρεάλ. Φέτος μετρά 25 εμφανίσεις και 3 γκολ, με τη βελτίωσή του να είναι διαρκής.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ