ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χτύπησε ο Μανούσος στον Ατρόμητο, τρεις εβδομάδες εκτός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Μανούσος EUROKINISSI SPORTS

Μια ακόμη βασική απουσία για τον Ατρόμητο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τη Δευτέρα (20/11, 19.30). Ο Γιώργος Μανούσος τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Γιαννούλης και Ουάρντα είναι τιμωρημένοι, ο Χατζηϊσαΐας που και αυτός ανήκει στον ΠΑΟΚ δύσκολα θα παίξει τη Δευτέρα (20/11) στον αγώνα της Τούμπας με τον Δικέφαλο, ενώ το Σάββατο (18/11) προέκυψε νέο πρόβλημα για τον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Μανούσος αποχώρησε από την προπόνηση τραυματίας έπειτα από διεκδίκηση.

Ο 30χρονος επιθετικός των "κυανόλευκων" υποβλήθηκε σε μαγνητική και εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας κ. Πισκοπάκη. Η γνωμάτευση αναφέρει κάκωση και οίδημα στο γόνατο με αποτέλεσμα η επιστροφή του Μανούσου να υπολογίζεται σε 3 εβδομάδες.

Χάνει έτσι όχι μόνο τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αυτόν του Κυπέλλου με τη Σπάρτη, αλλά και αυτά της Super League με Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Ατομικό το Σάββατο (18/11) έκανε και ο Βασιλείου. Υπενθυμίζεται ότι οι Περιστεριώτες είναι στην 1η θέση της Super League με 20 βαθμούς, έπειτα από 10 αγωνιστικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΟΥΓΓΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Στέφανος Στρούγγης και Νίκος Λαζαρίδης προέρχονται από τις ακαδημίες του Ατρόμητου, προπονούνταν από το καλοκαίρι και με την ανδρική ομάδα του Ατρόμητου και υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο Στρούγγης θα πάρει το νο. 29 και ο Λαζαρίδης το νο. 30.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ