ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τρεις απουσίες στον Ατρόμητο

Τρεις απουσίες στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Μπρίτο, Σκόνδρα και Επστάιν συνεχίστηκε την Τετάρτη (7/11) η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς με τον Πανιώνιο. Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε την Τετάρτη (7/11) το μεσημέρι η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, ο Μπρίτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης γιατί νιώθει σφίξιμο στη μέση αλλά την Πέμπτη θα προπονηθεί κανονικά.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σκόνδρα ο οποίος ήταν κρυωμένος και προτιμήθηκε από το ιατρικό επιτελείο να μην μπει στο πρόγραμμα, ενώ ο Επστάιν που προέρχεται από τραυματισμό στη μέση ξεκίνησε τρέξιμο.

Στο μεταξύ το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία των παικτών που θα την αποτελούν οι Βαγγέλης Νάστος, Στάθης Ταυλαρίδης, Παναγιώτης Μπάλλας θα επισκεφθεί το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη. Από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 η προπώληση θα ξεκινήσει από το γήπεδο Περιστερίου.

Το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσει και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο, η πώληση εισιτηρίων θα γίνει από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Την Κυριακή (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα), το γραφείο θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι τις 12.00. Από 13.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στις 15.00 η πώληση θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4, 30 ευρώ στη Θύρα 3, 10 ευρώ στη Θύρα 5 (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας) και 5 ευρώ το παιδικό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ