ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την Πέμπτη (1/1) η πρώτη του Κατσουράνη

Την Πέμπτη (1/1) η πρώτη του Κατσουράνη
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ατρόμητου θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη το πρωί ο Κώστας Κατσουράνης.

Εδώ και λίγες μέρες ο Ατρόμητος έχει προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη ο οποίος επιστρέφει στην Super League για να αγωνιστεί με την ομάδα του Περιστερίου. Ο διεθνής μέσος ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει προπονήσεις με τον Ατρόμητο και αυτό θα γίνει την Πέμπτη, την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Ο Κατσουράνης θα γνωρίσει τον νέο του προπονητή και τους συμπαίκτες του και θα προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σα Πίντο.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τετάρτης ο Τσενάμο παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην μέση και έμεινε στο αθλητικό κέντρο για να κάνει θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στις εγκάταστάσεις του Ασπρόπυργου έγινε σήμερα, τελευταία μέρα του 2014, η προπόνηση των παικτών της ομάδας μας εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με την Καλλονή στο γήπεδο του Περιστερίου.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Τσέναμο που έμεινε στο αθλητικό κέντρο για να κάνει θεραπεία και ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Η ομάδα θα προπονηθεί και αύριο, πρώτη μέρα του 2015. Θα ενσωματωθεί πλήρως ο νεοποκτηθείς διεθνής άσος Κώστας Κατσουράνης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ