ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος και επίσημα ο Μπαζίνσκι

Τέλος και επίσημα ο Μπαζίνσκι
Μπαζίνσκι INTIME SPORTS

Οι δρόμοι του Μάρτσιν Μπαζίνσκι με τον Ατρόμητο χώρισαν και επίσημα την Παρασκευή το απόγευμα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και γνωστοποίησε την επιθυμία του 33χρονου άσου να παραμείνει στην Πολωνία.

Δυο χρόνια κράτησε η "σχέση" του Μπαζίνσκι με τον Ατρόμητο, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν.

Ο Πολωνός άσος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο Περιστέρι, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε πίσω και τον έφερε κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ωστόσο ο επαγγελματισμός του και ο χαρακτήρας τον κράτησαν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας, ο Ατρόμητος και ο Μάρτιν Μπαζίνσκι θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και του εξήγησε ότι οικογενειακοί λόγοι που είναι αξεπέραστοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα και ότι θα παραμείνει στην πατρίδα του.

Ο Μπαζίνσκι πρόσθεσε ακόμα ότι θα έχει πάντα στην καρδιά του τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους του και ότι θα παρακολουθεί διαρκώς την πορεία της ομάδας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ