ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην Βαρκελώνη με τους κορυφαίους ο Ατρόμητος

Στην Βαρκελώνη με τους κορυφαίους ο Ατρόμητος

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Βαρκελώνη η συνάντηση της ECA με τον Ατρόμητο να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με "ισχυρές" ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Στο ίδιο τραπέζι με τους "ισχυρούς" της Ευρώπης "κάθισε" ο Ατρόμητος την Δευτέρα με την εκπρόσωπο του Κάτια Κοξένογλου να δίνει το παρών στην συνεδρίαση της ECA με θέμα συζήτησης το marketing και την επικοινωνία με αποφάσεις και προτάσεις που θα γίνουν στην UEFA.

Στην συνεδρίαση το παρών έδωσαν εκπρόσωποι πολλών και μεγάλων ομάδων από όλη την Ευρώπη ενώ προέδρευσε ο εκπρόσωπος και πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ.

Στην Βαρκελώνη με τους κορυφαίους ο Ατρόμητος

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει:

"Ο Ατρόμητος πήρε θέση στο ίδιο τραπέζι στους «ισχυρούς» της Ευρώπης. Η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος και υπεύθυνη διεθνών σχέσεων Κάτια Κοξένογλου εκπροσώπησε την ομάδα μας στο working group της European Club Association (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στo «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης, με επικεφαλής του γκρουπ τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα Σάντρο Ροσέλ.

Στην Βαρκελώνη με τους κορυφαίους ο Ατρόμητος

Οι εκπρόσωποι των ομάδων συζήτησαν πάνω σε θέματα marketing και επικοινωνίας και θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην UEFA".

Δυο απουσίες στην προπόνηση

Σήμερα το πρωί εξάλλου ξεκίνησε προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τη Βέροια στο γήπεδο του Περιστερίου. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Παπουτσογιαννόπουλο που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ενώ απουσίασε ο Σηφάκης που είναι με την Εθνική Ομάδα στη Ρουμανία.

Την Τρίτη πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές θα παρακολουθήσουν επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας από το μέλος της ΚΕΔ Φραγκίσκο Σωμαρακάκη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ