ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στην διάθεση του Νιόπλια ο Κοντοές

Στην διάθεση του Νιόπλια ο Κοντοές
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Κοντοές έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλη την προπόνηση της Παρασκευής και εξαρτάται από τον Νίκο Νιόπλια η χρησιμοποίηση του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο τέθηκε ο Γιάννης Κοντοές με τον έμπειρο μπακ να μετέχει κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής και να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Πλέον ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου έχει μόνο ένα πρόβλημα και αυτό είναι η εδώ και καιρό απουσία του Νάστου ο οποίος θα λείψει και από το ματς της Κυριακής.

Το καλό για τον Νιόπλια είναι πως δεν έχει απουσίες λόγω τιμωριών και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο τη νίκη που θα δώσει σίγουρα στον Ατρόμητο την 6η θέση και με την απόφαση περί μη αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα θα τον φέρει στα πλέι οφ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Πανιώνιο στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου του Κοντοέ. Ο μοναδικός που απουσίασε ήταν ο Νάστος που έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Το Τμήμα Δαιχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 για την πώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου παιχνιδιού".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ