ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σκόνδρας: "Τιμή μου η εθνική Ελλάδας"

Σκόνδρας: "Τιμή μου η εθνική Ελλάδας"
Σκόνδρας INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο Γιάννης Σκόνδρας στο Sport24.gr για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας και το ματς με την Γεωργία την ερχόμενη Τρίτη (video).

Μπορεί η εθνική μας να νίκησε με 2-0 την Κροατία στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" και να βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην τελική φάση του Euro 2012, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η αναμέτρηση με την Γεωργία θα είναι απλή υπόθεση.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια διψάει για μία διάκριση και τι καλύτερο από το να κόψει τη φόρα της Ελλάδας!

Αν σε όλα αυτά βάλουμε και τις σημαντικές απουσίες που έχει η Ελλάδα στην αναμέτρηση της Τιφλίδας, τότε καταλαβαίνετε την κρισιμότητα του αγώνα.

Συγκεκριμένα Γιάννης Ζαραδούκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαμαράς (τιμωρημένοι) και ο τραυματίας Βασίλης Τοροσίδης είναι νοκ άουτ, με τον Φερνάντο Σάντος να καλεί στη θέση τους τους Γιάννη Σκόνδρα και Στέλιο Μαλεζά.

"Είναι τιμή μου"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό του Ατρόμητου, Γιάννη Σκόνδρα, με σκοπό να πάρει το πρώτο του σχόλιο για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Σίγουρα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, όμως αποτελεί μεγάλη τιμή που με κάλεσε ο κ. Σάντος", μας είπε αρχικά ο δεξιός φουλ μπακ του Ατρόμητου.

Για το αν αυτό αποτελεί μία δικαίωση για την προσπάθεια που κάνει αυτό το διάστημα, τόνισε: " Σίγουρα αισθάνομαι όμορφα και δικαιωμένος, όμως αυτή η κλήση δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά έτσι ώστε και στο μέλλον να πάρω κι άλλες ευκαιρίες".

Για το τι περιμένει να συναντήσει στην εθνική μας, είπε: "Δεν ξέρω τι να πω! Περιμένω κι εγώ με αγωνία να δω από κοντά τα παιδιά και να μπω στο κλίμα. Εξάλλου το μυαλό όλων είναι στο δύσκολο ματς με την Γεωργία".

Από τα Τρίκαλα στο Περιστέρι

Ο Γιάννης Σκόνδρας γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1990 και σε ηλικία 17 ετών ενσωματώθηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου από τον Ασκληπιό Τρικάλων. Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο Περιστέρι ο 21χρονος άσος έχει περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας, για να φτάσει σήμερα να είναι ο αρχηγός της!

Εκτός από τον Ατρόμητο έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες της εθνικής Ελλάδας και πλέον ήρθε η ώρα να πάρει το βάπτισμα του πυρός και στην Ανδρών.

Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή δύναμη και πάντα να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ