ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πληγώνει" τον Τοροσίδη η εθνική Ελλάδας

"Πληγώνει" τον Τοροσίδη η εθνική Ελλάδας
Τοροσίδης INTIME SPORTS

Διαβάστε πόσες φορές στο παρελθόν έχει τραυματιστεί με την εθνική Ελλάδας ο Τοροσίδης που παρόλα αυτά συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Η αγάπη του Βασίλη Τοροσίδη για την εθνική Ελλάδας είναι μεγάλη κι όσοι είναι κοντά του το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Αυτή η "σχέση" ωστόσο έχει "προδώσει" αρκετές φορές τον 26χρονο αμυντικό που σχεδόν σε κάθε αγώνα με την γαλανόλευκη γυρνάει πίσω στον Ολυμπιακό λαβωμένος.

Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους αυτό δεν συμβαίνει μόνο με την εθνική ομάδα, καθώς ο Τοροσίδης τα τελευταία δυόμιση χρόνια ταλαιπωρείται από αρκετούς μικροτραυματισμούς και σε συλλογικό επίπεδο που τον κρατάνε πίσω.

Κακή αρχή...

Ξεκινώντας λοιπόν την αναζήτηση μας από το 2009 διαπιστώσαμε πως ο Τοροσίδης παθαίνει συνήθως μικροτραυματισμούς στο δεξί του γόνατο. Στην προετοιμασία του 2009 λοιπόν και μετά το φιλικό ματς με την Μπόχουμ, ο Τοροσίδης υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και υποβλήθηκε τελικά σε αρθροσκόπηση που τον κράτησε εκτός για ένα μήνα.

Τον Οκτώβριο του 2009 ο, τότε, 24χρονος άσος τραυματίστηκε ξανά στο δεξί του γόνατο (κάκωση) κι έμεινε εκτός για περίπου 20 μέρες.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κάποιοι μικροτραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν, όχι όμως στο ίδιο επίπεδο με εκείνους που αναφέραμε πιο πάνω. Ενδιαφέρον έχει όμως το διάστημα από εκεί και πέρα...

Τον πληγώνει...

Με την Εθνική ομάδα λοιπόν το κακό ξεκίνησε στο Μουντιάλ του 2010 και τον αγώνα με την Αργεντινή. Τελικά όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο Βασίλης Τοροσίδης είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά γεγονός που ενόχλησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της λάθος εκτίμησης των γιατρών της εθνικής.

Τον Νοέμβριο του 2010 ο αρχηγός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία (φιλικό), όπου υπέστη θλάση και έμεινε έξω για 15 μέρες.

Τέσσερις μήνες αργότερα (τον Μάρτιο του 2011) ο Τοροσίδης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις οπίσθιο μηριαίο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για δέκα ημέρες. Εκείνη την περίοδο ήταν τιμωρημένος με πέντε αγωνιστικές, λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στις 12 Αυγούστου του 2011 υπέστη νέα θλάση στο δεξί ισχίο και έμεινε εκτός για 10 ημέρες, ενώ τέλος φτάνουμε στο σήμερα και το νέο τραυματισμό του Τοροσίδη στα πλευρά

Είναι ατυχία; Είναι θέμα οργανισμού; Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με τη θέληση του ποδοσφαιριστή να μην εγκαταλείπει την εθνική Ελλάδας (κι όχι μόνο) στα δύσκολα.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ