ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σκόνδρας: "Είχαμε ψυχή"

Σκόνδρας: "Είχαμε ψυχή"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για την πρόκριση του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στο "Sentra 103.3" για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα ψυχικά αποθέματα που βρήκε η ομάδα του να γυρίσει το ματς και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χαρακτηρίζει σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα να φθάσει και πάλι στον τελικό της διοργάνωσης και εξίσου σημαντικό να μπει στα πλέι οφ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ του Φυτανίδη στο 90': " Στην αρχή πιστεύαμε ότι δεν θα πήγαινε για γκολ, έτσι φαινόταν τουλάχιστον, αλλά δεν είχε και άλλη επιλογή. Τέλος καλό όμως. Θέλω να τον συγχαρώ για το γκολ που έβαλε. Από εκεί και πέρα είχαμε πολλές δυνάμεις μέχρι και την παράταση. Αυτό δείχνει πόσο πολύ το θέλαμε. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης έστω και με κόντρα αέρα κρατήσαμε το σκορ".

Για το αν το παιχνίδι πήγε όπως το ήθελαν με βάση και την τακτική: "Και να μην έμπαινε το γκολ του Φυτανίδη πιστεύω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από θέμα τακτικής. Το γκολ του Λίνο που ξεκίνησε από ενέργεια του Σαλπιγγίδη από ότι μου είπαν ήταν οφσάιντ. Το πέναλτι μας έκοψε τα πόδια, από εκεί και πέρα εμείς είχαμε καλή ψυχολογία. Στο τελευταίο λεπτό πιέζαμε για να βάλουμε γκολ όπως και έγινε. Τακτικά πιστεύω, υπήρχε η κούραση γιατί είχαμε αγώνα την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε λίγες ήμερες: " Έχουμε καλή φυσική κατάσταση όμως η κούραση υπάρχει. Πιστεύω ότι με σωστή τακτική και αν διαχειριστείς σωστά το παιχνίδι όλα αυτά τα προσπερνάς".

Για το αν επηρεάστηκε μετά το γκολ του ΠΑΟΚ: " Μόλις δεχθήκαμε το γκολ ο ΠΑΟΚ δεν έκανε άλλη φάση, από την πλευρά μας εμείς ήμασταν σωστοί αμυντικά. Το θέμα είναι πώς θα βάζαμε εμείς γκολ γιατί όσο περνούσε ο χρόνος υπήρχε ένα άγχος. Έπρεπε να πάμε στην παράταση αυτό ήταν ο στόχος μας".

Για το ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Ατρόμητος είχε χάσει με 1-0: " Κατά κάποιο τρόπο αυτά τα παιχνίδια θέλουν σοβαρότητα και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για το γκολ που δεχτήκαμε με τον ΠΑΟΚ δεν φταίγαμε εμείς αλλά ο επόπτης. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά ήρθε η παράταση".

Για το ότι χρήζουν τον Ατρόμητο φαβορί στο Κύπελλο και αν τον ανησυχεί: " Όχι δεν με ανησυχεί γιατί και εμείς και ο προπονητής θεωρούμε σοβαρούς όλους τους αντίπαλους, είτε παίζουμε με τον Αστέρα Τρίπολης είτε με την Δόξα Δράμας ή ακόμη και με τις τρεις Αθηναϊκές ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, και ΑΕΚ)".

Για το αν η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει για 2η συνεχόμενη φορά σε τελικό Κυπέλλου: " Σίγουρα θα είναι είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα για μια ομάδα που δεν είναι από τις μεγάλες του πρωταθλήματος να φτάσει μέχρι τον τελικό και ειδικά άμα μπούμε και στα play off".

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα τελειώσει την χρονιά πρώτος: " Έχει το προβάδισμα αλλά μέχρι το τέλος είναι ακόμη πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα το πάρει τόσο εύκολα".

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να μπει στα play off: " Ανάλογα την σοβαρότητά μας και το πώς θα διαχειριστούμε τα παιχνίδια. Έχουμε καλή ομάδα αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε στο ότι περάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και αποκλείσαμε ομάδες σαν τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δείξουμε σοβαροί και στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα μπούμε στα play off".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ