ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρελθόν για τον Ατρόμητο ο Καραδήμος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
Κορακάκης, Καραδήμος EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Γιώργο Κορακάκη, παρελθόν για τον Ατρόμητο αποτελεί και ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του. "Ομάδα που χαίρεσαι να δουλεύεις" είπε ο 43χρονος.

Δεν συνεχίζει στον Ατρόμητο ο Λουκάς Καραδήμος. Ο 43χρονος προπονητής ήταν ο συνεργάτης του Γιώργου Κορακάκη στην τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών, αλλά μετά την αποχώρηση του τελευταίου, έφυγε και εκείνος. Τη Δευτέρα (13/2) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας.

Ακολούθως ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, τους ποδοσφαιριστές και όλο το επιτελείο για την συνεργασία που είχαμε τους προηγούμενους μήνες. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που χαίρεσαι να δουλεύεις, που βάζει πάντα στόχους και εύχομαι ολόψυχα να τους υλοποιήσει".

Η ΠΑΕ ανέφερε: " Ο Λουκάς Καραδήμος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας ως ποδοσφαιριστής την σεζόν 2005-06 και δέκα χρόνια μετά την υπηρέτησε από τη θέση του συνεργάτη προπονητή. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα".

Ο Καραδήμος είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ατρόμητος στις 5 Οκτωβρίου 2016 και σχεδόν τέσσερις μήνες μετά επήλθε "διαζύγιο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ