ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Να κρατήσουμε το μηδέν"

Παράσχος: "Να κρατήσουμε το μηδέν"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως πρωταρχικός στόχος είναι το μηδέν στην άμυνα, ενώ ο Βαγγέλης Νάστος χαρακτήρισε φαβορί την Αλκμάαρ

"Το άγχος υπάρχει σίγουρα. Η Αλκμααρ είναι πολύ έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη ενώ στην Ολλανδία διεκδικούσε πρωταθλήματα. Αν θέλουμε να μοιράσουμε τις πιθανότητες πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι.

Ο αντίπαλος σκοράρει διαρκώς και είναι πολύ κοντρολαρισμένος. Πρέπει να αμυνθούμε πολύ καλύτερα, επίσης χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου και συνέχισε:

"Για μένα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν. Αν το κάνουμε στην Ολλανδία μπορούμε να σκοράρουμε. Πάντως το στιλ μας δεν θα αλλάξει.

Πρέπει να αλλάξουμε όμως την αμυντική μας συμπεριφορά αλλιώς δεν θα έχουμε καμία τύχη.Πιστεύω να έχει γυρίσει ο κόσμος από τις διακοπές και να τον έχουμε μαζί μας. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Νάστος σχολίασε για το παιχνίδι: "Η εμπειρία είναι περισσότερη φέτος αλλά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Η Αλκμααρ είναι μεγάλη ομάδα και φαβορί. Θα φανεί στο γήπεδο όμως. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη πέρασε, θα είμαστε έτοιμοι.

Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και το κίνητρο πάντα υπάρχει. Τι μεγαλύτερο κίνητρο από την παρουσία μας για πρώτη φορά στους ομίλους. Μακάρι να έχουμε τον κόσμο που είχαμε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ