ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπήκε ο Ναπολεόνι, ατομικό ο Ιγκλέσιας

Μπήκε ο Ναπολεόνι, ατομικό ο Ιγκλέσιας
Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη (20/8) η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα της Πέμπτης (22/8) με την Άλκμααρ. Κανονικά γυμνάστηκε ο Ναπολεόνι, ατομικό για προληπτικούς λόγους έκανε ο Ιγκλέσιας.

Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/8) η προπόνηση του Ατρομήτου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/8) στο Περιστέρι με την Άλκμααρ για τα play off του Europa League.

Στο πρόγραμμα μετείχαν όλοι οι παίκτες πλην του Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος έκανε τρέξιμο προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο αλλά την Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά.

Ο Καραγκούνης γυμνάστηκε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως και ο Ναπολεόνι. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το απόγευμα της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο.

Επίσης, την Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 από τις 10.00 μέχρι τις 20.00.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 20.00 μόνο για την ανανέωση ή για πώληση καρτών διαρκείας.

Τέλος, η αποστολή της Άλκμααρ θα έρθει το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Άλκμααρ θα γίνει στις 19.30 στο γήπεδο Περιστερίου και στις 20.00 θα ακολουθήσει η προπόνηση.

Η συνέντευξη τύπου του προπονητή Γιώργου Παράσχου θα πραγματοποιηθεί στις 20.15 στο γήπεδο Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ