ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το μυαλό στην Άλκμααρ

Το μυαλό στην Άλκμααρ
INTIME SPORTS

Στον Ατρόμητο έχουν αφήσει στο παρελθόν την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα της Super League και έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με την Άλκμααρ την Πέμπτη (22/8) για το Europa League.

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ατρόμητο το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την πρεμιέρα της Super League, καθώς ακολουθούν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του Περιστερίου.

Την ερχόμενη Πέμπτη, ο Ατρόμητος υποδέχεται στις 19.30 την Ολλανδική Άλκμααρ στο πλαίσιο της φάσης των play off του Europa League και η προετοιμασία ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής (18/8).

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Εργοτέλη έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος ενσωματώθηκε πλήρως έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Στο μεταξύ, η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Πέμπτης θα γίνει την Δευτέρα από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 από το Τμήμα Διαχείρισης (Θύρα 2).

Οι τιμές είναι οι εξής: 15 ευρώ στη Θύρα 7, 20 ευρώ στις θύρες 2 και 4, 40 ευρώ στη Θύρα 3.

Το παιδικό εισιτήριο σε όλες τις θύρες (εκτός από την 3) είναι 5 ευρώ.

Τέλος, δαιτητής του αγώνα της Πέμπτης θα είναι ο Ισπανός, David Fernadez Borbalan με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Juan Carlos Yuste Jimnez, Jorge Canelo Prieto και 4ο διαιτητή τον Pedro Perez Montero επίσης από την Ισπανία.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ