ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπρίτο: "Μας επηρέασε το κακό ξεκίνημα"

Μπρίτο: "Μας επηρέασε το κακό ξεκίνημα"
Μπρίτο INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο Λουίς Μπρίτο για την ήττα του Ατρομήτου από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το όμορφο γκολ που σημείωσε. "Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε", τόνισε ο Παναγιώτης Μπάλλας

Το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αυτό που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα σύμφωνα με τους Λουίς Μπρίτο και Παναγιώτη Μπάλλα.

Από την μεριά του ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του αλλά και στην ανωτερότητα του "δικεφάλου".

Αναλυτικά ο Λουίς Μπρίτο είπε: " Το άσχημο ξεκίνημα μας επηρέασε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Όταν το σκορ είναι μονίμως σε βάρος σου, 2-0 και 2-1, είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να παίζει καλύτερα. Πάντως εμείς προσπαθήσαμε".

Για το γκολ που πέτυχε: " Πέτυχα ένα ωραίο γκολ, αλλά αυτό που μετράει είναι να βοηθάμε όλοι την ομάδα και μετά να βάζουμε τα προσωπικά οφέλη".

Μπάλλας: "Προσπαθήσαμε, αλλά..."

Την άποψη ότι τα γρήγορα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα εξέφρασε ο Παναγιώτης Μπάλλας. Ο μέσος του Ατρομήτου τόνισε πως ο "Δικέφαλος" ευτύχισε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ ενώ χαρακτήρισε φανταστική την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Συγκεκριμένα ο Μπάλλας δήλωσε:

Για το παιχνίδι: " Προσπαθήσαμε να πάρουμε την νίκη τελικά δεν μπορέσαμε. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική εδώ στην Τούμπα. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα".

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: " Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γρήγορα το πρώτο γκολ, ευτύχισε να βάλει και δεύτερο. Εμείς τόσο στο πρώτο όσο και το δεύτερο προσπαθήσαμε, βάλαμε το γκολ αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε".

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο: " Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Ο κόουτς ήθελε κάποια πράγματα από εμάς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Και συνεχίζουμε".

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: " Παίζουμε τώρα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ