ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπαίνει την Δευτέρα ο Τσέναμο

Μπαίνει την Δευτέρα ο Τσέναμο
Τσέναμο INTIME SPORTS

Η αναβολή του αγώνα με την Νίκη Βόλου δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του Ατρόμητου να πάρουν κάποιες ανάσες.

Μετά από πολύ καιρό απουσίας ο Τσέναμο είναι σε θέση να αρχίσει να παίρνει μέρος και πάλι στις προπονήσεις του Ατρόμητου και να μην γυμνάζεται μόνος του. Την Παρασκευή αμέσως μετά την άφιξη της ομάδας του Περιστερίου πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος και από την Δευτέρα θα μπει μαζί με την ομάδα.

Ο Σα Πίντο έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του από τη στιγμή που δεν υπάρχει και το ματς με τη Νίκη Βόλου προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν κάποιες ανάσες. Μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου δήλωσε τους Νάστο και Δημούτσο που συμπλήρωσαν επίτηδες τέσσερις κάρτες στο ματς με τον Πλατανιά να εκτίσουν την ποινή τους στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου.

Ο Ατρόμητος τώρα μετά την παραχώρηση του Φάμπιο στην Κέρκυρα έδωσε και τον Εγκουέμ ως δανεικό στα Χανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σήμερα το μεσημέρι επέστρεψε η αποστολή της ομάδας μας από τα Χανιά και αμέσως κατευθύνθηκε στο αθλητικό κέντρο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία καιspaενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν εντατικά.

Ο Τσέναμο πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα και τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί κανονικά.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Νάστος, Δημούτσος και θα εκτίσουν την ποινή τους με τη Νίκη Βόλου.

Οι παίκτες πήραν ρεπό για το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα

Ο Εγκουέμ στα Χανιά

Ολοκληρώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος ο δανεισμός του Αλμπέρτο Εγκουέμ στον ΑΟ Χανίων παρουσία εκπροσώπων της κρητικής ομάδας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ