ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μιλάει με Παπαδόπουλο ο Ατρόμητος, αουτσάιντερ η Βέροια

Μιλάει με Παπαδόπουλο ο Ατρόμητος, αουτσάιντερ η Βέροια
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι σε επαφές με τον Ατρόμητο και είναι πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα του Περιστερίου. Αουτσάιντερ για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού η Βέροια.

Το Sport24.gr αποκάλυψε την Τετάρτη (20/1) το "διαζύγιο" του Δημήτρη Παπαδόπουλου με τον Αστέρα. Λίγες ώρες μετά οι άνθρωποι του Ατρόμητου ήρθαν σε επικοινωνία με τον 35χρονο επιθετικό, στον οποίο εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για δεύτερη φορά, όπως είχαν ξανακάνει τη σεζόν 2013-2014.

Ο "Παπ" βλέπει με θετικό τρόπο την προοπτική της ομάδας του Περιστερίου, καθώς οι σχέσεις του με τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα είναι εξαιρετικές (συνυπήρξαν στην Εθνική ομάδα). Ο νυν τεχνικός του Ατρόμητου, μάλιστα, τον ήθελε στην ΑΕΚ, όταν η "Ένωση" ήταν στη Β' και Γ' Εθνική.

Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι γνωρίζει τα... κατατόπια στον Ατρόμητο μετά το προ διετίας πέρασμά του από εκεί, ενώ σημαντικός λόγος να πει το "ναι" είναι και η προοπτική της Αθήνας. Για την απόκτηση του Παπαδόπουλου κίνηση έχει κάνει και η Βέροια, η οποία πάντως στην παρούσα φάση είναι αουτσάιντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μένει ελεύθερος από τον Αστέρα ο Παπαδόπουλος

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ