ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μένει ελεύθερος από τον Αστέρα ο Παπαδόπουλος

Μένει ελεύθερος από τον Αστέρα ο Παπαδόπουλος
Παπαδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ελεύθερος αναμένεται να μείνει από τον Αστέρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Οι Αρκάδες ούτως ή άλλως κινούνται από την αρχή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για επιθετικό.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για τον Αστέρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, επιθυμία του διεθνούς επιθετικού είναι να αποχωρήσει, με σκοπό να πάει σε ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα ήδη φέρεται να έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Οι Αρκάδες δεν είναι διατεθειμένοι να φέρουν αντίρρηση στην επιθυμία του μοναδικού εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, ο οποίος έχει παίξει εφέτος σε 15 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ. Οι άνθρωποι του Αστέρα, άλλωστε, από το ξεκίνημα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου κινούνται για επιθετικό.

Είχε γραφτεί το όνομα του Ντιέγο Μεντόσα και λίγες μέρες αργότερα του Φλάβιο Σιαμπιτσέτι. Ο μοναδικός επιθετικός που θα υπάρχει πια στο "κυανοκίτρινο" ρόστερ είναι ο Απόστολος Γιάννου και αυτό καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για εξεύρεση επιθετικού (έχει αποχωρήσει και ο Σκούρτης με προορισμό την Ξάνθη).

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ