ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Χτυπάει" Ντιέγο Μεντόσα ο Αστέρας

"Χτυπάει" Ντιέγο Μεντόσα ο Αστέρας

Για την απόκτηση του Ντιέγο Μεντόσα κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Αστέρας. Το βιογραφικό του 23χρονου φορ που επιδιώκει να κάνει δικό της η ομάδα της Τρίπολης. (VIDEO).

Ο Αστέρας είναι δεδομένο ότι δεν θα μείνει στην απόκτηση του Στανισάβλιεβιτς. Στόχος των Αρκάδων είναι να προχωρήσουν και σε άλλες μεταγραφές, ώστε να ισχυροποιήσουν το ρόστερ τους ενόψει του δεύτερο μισού της σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι ο Ντιέγκο Μεντόσα. Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό (είναι γεννημένος στις 30 Σεπτεμβρίου 1992), που έχει ύψος 1.86. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Εστουντιάντες, από την οποία οι Αρκάδες ενδέχεται να τον αγοράσουν.

Εκτός από την ομάδα της Αρκαδίας, στο... κόλπο για την απόκτησή του φέρεται να έχει μπει και η Έιμπαρ. Ξεκίνησε το 2012 από την Εστουντιάντες, ενώ έχει περάσει και ως δανεικός από Villa San Carlos και Nueva Chicago (αμφότερες ομάδες β' κατηγορίας). Στο εφετινό πρωτάθλημα ο Μεντόσα έχει παίξει σε 18 παιχνίδια και έχει σημειώσει και 4 γκολ.

Το βιογραφικό του:

2013-2014: Εστουντιάντες, 1 συμμετοχή

2013-2014: Villa San Carlos, 17 συμμετοχές 3 γκολ

2014: Νουέβα Σικάγο, 16 συμμετοχές, 3 γκολ

2015: Εστουντιάντες, 18 συμμετοχές, 4 γκολ

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ