ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Στανισάβλιεβιτς για 3,5 χρόνια στον Αστέρα

Ο Στανισάβλιεβιτς για 3,5 χρόνια στον Αστέρα

Ο Αστέρας έκλεισε τον Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς ο οποίος βρέθηκε στην Τρίπολη και συμφώνησε με τους Αρκάδες για τα επόμενα 3,5 χρόνια (videos)

Ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς, που εντυπωσίασε φέτος με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα. Ο 26χρονος Σέρβος βρέθηκε στην Τρίπολη για να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακόμισης στους "κιτρινομπλέ" και τα βρήκε σε όλα με τους Αρκάδες. Την Κυριακή θα έρθει πάλι στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο παίκτης ανήκει στην Βοϊβοντίνα από την οποία θα τον αγοράσει ο Αστέρας. Έκανε φέτος εξαιρετική σεζόν σε πρωτάθλημα και Europa League, με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ. Ήταν ο πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Σαμπντόρια όπου σημείωσε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ.

Αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και ως κεντρικός μέσος όπως και στα αριστερά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αυστρία (σ.σ. έχει και την υπηκοότητα της συγκεκριμένης χώρας) παίζοντας μεταξύ άλλων στη Φερστ Βιένα. Στη Σερβία φόρεσε τις φανέλες των Σρεμ, Μπέογκραντ, Πέτροβατς, πριν καταλήξει το περασμένο καλοκαίρι στην Βοϊβοντίνα.

NOVI SAD, SERBIA - AUGUST 06: Aleksandar Stanisavljevic (L) of Vojvodina Novi Sad in action against Roberto Soriano (R) of Sampdoria during the UEFA Europa League Third Qualifying Round 2nd Leg match between Vojvodina Novi Sad and Sampdoria at Karadjordje stadium on August 06, 2015 in Novi Sad, Serbia.  (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
NOVI SAD, SERBIA - AUGUST 06: Aleksandar Stanisavljevic (L) of Vojvodina Novi Sad in action against Roberto Soriano (R) of Sampdoria during the UEFA Europa League Third Qualifying Round 2nd Leg match between Vojvodina Novi Sad and Sampdoria at Karadjordje stadium on August 06, 2015 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Βοϊβοντίνα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Στανισάβλιεβιτς στον Αστέρα:

Ο Στανισάβλιεβιτς για 3,5 χρόνια στον Αστέρα

Οι "κιτρινομπλέ" δεν θα μείνουν σε αυτή τη μεταγραφή καθώς αναμένεται να κινηθούν για άλλους δύο παίκτες: Έναν σέντερ φορ και ένα ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα αριστερά της επίθεσης.

Ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς εν δράσει:







TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ