ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Nα αποδείξω ότι δεν κάνουν λάθος"

"Nα αποδείξω ότι δεν κάνουν λάθος"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε την επιθυμία του να δικαιώσει όσους τον πιστεύουν αλλά και να δώσει απαντήσεις στον ίδιο του τον εαυτό. Εγκώμια για Δώνη και Ιτάνζ, συγγνώμη σε Τάτο για το μεταξύ τους επεισόδιο.

"Θέλω να αποδείξω σε αυτούς που με πιστεύουν ότι δεν κάνουν λάθος! Θέλω να το αποδείξω και στον εαυτό μου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής επιθετικός (δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ατρόμητο από τον Ολυμπιακό) σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Φως", μετά από το γκολ του κόντρα στον Άρη με το οποιό έστειλε τον Ατρόμητο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον Λεάλ αλλά και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Μήτρογλου για το επεισόδιο που είχε με τον Τάτο.

Τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του Κώστα Μήτρογλου:

Για το "επεισόδιο" που είχε με τον Ανδρέα Τάτο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, λίγο μάλιστα πριν σκοράρει από ασίστ του Τάτου στο φινάλε:

"Τρελάθηκα γιατί ήθελα τόσο πολύ να βάλουμε γκολ και να προκριθούμε. Το θέλαμε πάρα πολύ και έψαχνα το γκολ με μανία. Ήταν μεγάλο λάθος μου, όμως, αυτό που έκανα! Ο Τάτος έδειξε ότι μπορεί να γίνει σπουδαίος παίκτης! Έμεινε ήσυχος και δεν αντέδρασε στην ενέργειά μου που παραφέρθηκα, κατάλαβε ότι είχα πολλά νεύρα. Είναι πολύ καλό παιδί, και έβγαλε και άλλες ασίστ μετά, δεν επηρεάστηκε. Μετάνιωσα πολύ, του ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη, το σημαντικότερο ήταν που πήραμε τη νίκη".

Για τον Γιώργο Δώνη:

"Ο προπονητής μου στον Ατρόμητο με βοηθάει, είναι πολύ καλός προπονητής, το είδαμε και την Πέμπτη αυτό με τις τρεις αλλαγές που έκανε, οι οποίες άλλαξαν τον αγώνα. Ήταν σημαντικές αυτές οι αλλαγές, μας βοήθησαν πολύ. Προσπαθεί ο κόουτς να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής, τον ακούω, και είμαστε πολύ ωραία".

Για το αν θεωρεί ότι δίνει απαντήσεις με τα ματς που έχει κάνει στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο:

"Θέλω να αποδείξω σε αυτούς που με πιστεύουν ότι δεν κάνουν λάθος! Θέλω να το αποδείξω και στον εαυτό μου. Πριν κλείσουμε, θα ήθελα να πω κάτι και να το γράψεις: Νιώθω πολύ σίγουρος στον Ατρόμητο έχοντας πίσω μου μια άμυνα πολύ καλή και ιδιαίτερα έναν τερματοφύλακα εξαιρετικό! Τον βλέπω και στις προπονήσεις. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας ο Ιτάνζ, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος στη Σούπερ Λίγκα".

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ιτάνζ:

"Δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο. Το λέγω γιατί όταν έχεις έναν τερματοφύλακα πολύ καλό που πιάνει τετ α τετ που βγαίνουν οι αντίπαλοι, σου δίνει σιγουριά".

Για το γεγονός ότι κόντρα στον Άρη, ο Ατρόμητος παρατάχτηκε με τον Ιτάνζ και... 10 Έλληνες:

"Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε τόσοι πολλοί Έλληνες. Είναι καθοριστική η συμβολή του προπονητή και της διοίκησης που θέλουν να βοηθάνε τους Έλληνες παίκτες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ