FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Παναθηναϊκός AKTOR: Το κανάλι του μεγάλου τελικού της EuroLeague

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 /  /  -   (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου στον ημιτελικό Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε EUROKINISSI SPORTS

Το κανάλι της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της EuroLeague, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR θα προσπαθήσει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης για έβδομη φορά. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το έβδομο αστέρι, καθώς οι πράσινοι υπέταξαν τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της EuroLeague, πανηγυρίζοντας έξαλλα την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (26/5).

Εκεί το "τριφύλλι" θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου - χρονικά - ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime στις 21:00.

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί και από το Match Center του SPORT24, που θα παρέχει πλήρη κάλυψη.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS FINAL FOUR 2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ