ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οι πιστολιές του Κώστα Μήτρογλου

Οι πιστολιές του Κώστα Μήτρογλου
Κώστας Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να "πυροβολεί" και το Sport24.gr θυμάται τις καλύτερες... πιστολιές του Έλληνα επιθετικού (videos)

ΟΚ ο Κώστας Μήτρογλου είναι δύσκολος χαρακτήρας, το ξέρουμε. Ο Κώστας Μήτρογλου όμως είναι και σπουδαίος επιθετικός, οπότε τι κάνουμε;

Την απάντηση φαίνεται πως βρήκε ο Γιώργος Δώνης στον Ατρόμητο, καθώς έχει καταφέρει να πάρει από τον νεαρό φορ γκολ, ασίστ και την Πέμπτη μία σπουδαία πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το καλοκαίρι του 2007 ο Ολυμπιακός πήρε τον Κώστα Μήτρογλου από τη δεύτερη ομάδα της Γκλάντμπαχ, με το ποσό των 250.000 ευρώ.

Τότε ο 19χρονος επιθετικός είχε μεγάλη συμμετοχή με την Εθνική Νέων με την οποία πήγε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από το καλοκαίρι του 2007 λοιπόν μέχρι και σήμερα ο Κώστας Μήτρογλου έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το χαρακτήρα του δεν θα πούμε κάτι, αφού δεν είναι δική μας δουλειά να κρίνουμε ανθρώπους και τις επιλογές τους. Εμείς θα μιλήσουμε για τα κατορθώματα του στο γήπεδο και εκεί η αλήθεια είναι πως πετάει.

Το πρώτο αίμα

31/10/2007 Ολυμπιακός - ΑΕΛ: 1-0

Σούπερ Καπ με τον Κώστα Μήτρογλου να χαρίζει τον τίτλο στον Ολυμπιακό με δικό του γκολ στο 39ο λεπτό. Αυτό ήταν και το πρώτο σημαντικό γκολ του νεαρού φορ με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

5/12/2007: Διαγόρας - Ολυμπιακός: 1-2

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Ελλάδας. Ο Διαγόρας μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Τριανταφύλλου στο 59' με πέναλτι. Ο Μήτρογλου με δυο προσωπικά γκολ στο 66' και το 88' χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

6/4/2008: Ολυμπιακός - ΑΕΛ: 2-1

Και πάλι η ΑΕΛ στο στόχαστρο του Μήτρολου. Ο νεαρός φορ μπήκε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό στη θέση του Μπελούτσι και στο 90' με σουτ έκανε το 2-1. Η ΑΕΛ είχε κάνει το 0-1 με τον Μετίν, ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει με τον Σίσιτς στο 50'.

Ο πιστολέρο γεννιέται

26/8/2009: Ολυμπιακός - Σερίφ: 1-0

Ένα ματς που θεωρητικά ήταν εύκολο το καθάρισε ο νεαρός φορ με δικό του γκολ στο 82ο λεπτό.

29/11/2009: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0

Ο Κώστας Μήτρογλου έδωσε απαντήσεις και με δυο προσωπικά γκολ καθάρισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε εκείνο το παιχνίδι πήρε... μπαζούκας!

Μία ομάδα μόνος του

Πάμε και στη σεζόν 2010-2011. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον Κώστα Μήτρογλου κι έτσι ο παίκτης θα πάει στον Πανιώνιο ως δανεικός τον Γενάρη.

Πολλά και κρίσιμα γκολ για τον Κώστα Μήτρογλου που σε 11 εμφανίσεις πέτυχε 8 γκολ και κράτησε τον Πανιώνιο στην Superleague. Γκολ νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου (το 1-0 έγινε 1-2), δυο γκολ στο Βικελίδης και μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο με 2-0 επί του Άρη.

Βαθμό με δικό του γκολ στο 89' στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και άλλα δυο γκολ σε Ηρακλή και Κέρκυρα που ήταν χρυσοί βαθμοί.

Δώνης ο ψυχολόγος

Φτάσαμε και στο σήμερα. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκει το κουμπί του και ο Κώστας Μήτρογλου οδηγεί τον Ατρόμητο σε πορεία Ευρώπης. Νέο γκολ στο Βικελίδης με τη φανέλα του Ατρόμητου αυτή τη φορά και νίκη με 1-0 για την ομάδα του. Δυο γκολ εντός με τον Παναιτωλικό και επικράτηση με 2-1 για την ομάδα του Περιστερίου

Κρίσιμο γκολ στο Περιστέρι επί του Εργοτέλη σε μία δύσκολη νίκη με 1-0 και φυσικά νέο γκολ στο ξεκίνημα εναντίον του Παναθηναϊκού, με το σκορ να έρχεται τελικά 1-1.

Τέλος πάμε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, με τον οποίο όπως φαίνεται έχει ρέντα, όπου με δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις χαρίζει την πρόκριση στον Ατρόμητο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ