ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Πλατέλλα, Κυριακίδη ο Ατρόμητος

Με Πλατέλλα, Κυριακίδη ο Ατρόμητος
Πλατέλλας, Ατρόμητος

Με τους νεοαποκτηθέντες Πλατέλλα, Κυριακίδη ταξίδεψε για την Κέρκυρα ο Ατρόμητος ενώ ο Κορακάκης άφησε εκτός τους Παπαδόπουλο, Στόιτσεφ που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια.

Ο Γιώργος Κορακάκης συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Κέρκυρα τους νεοαποκτηθέντες Πλατέλλα και Κυριακίδη και αποφάσισε να μην πάρει μαζί του στην 20άδα τους Στόιτσεφ και Παπαδόπουλο οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Εκτός φυσικά έμεινε και ο Ντιγκινί ο οποίος άλλωστε την Τρίτη το πρωί πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και έκανε εγχείριση κήλης και σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Κέρκυρα στο ΕΑΚ Κέρκυρας ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπίτολο, Μπάγκα, Φυτανίδης, Μπρίτο, Κυριακίδης, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Πλατέλλας, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Κατράνης, Γκουγκούδης.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αναχώρησε κατόπιν για το «Ελ. Βενιζέλος».

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο το μεσημέρι με τον γυμναστή αποκατάστασης Δ. Μπογατσιώτη.

Σε λαπαροσκοπική επέμβαση κήλης υποβλήθηκε σήμερα ο Ντιγκινί ο οποίος σε ένα μήνα υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Την πραγματοποίησε ο Καθηγητής ΧειρουργικήςKωνταντίνος Κωνσταντινίδης που ειδικεύεται στις κήλες των αθλητών".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ