ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κιβρακίδης: "Νίκες και με μισό μηδέν"

Κιβρακίδης: "Νίκες και με μισό μηδέν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κυριάκης Κιβρακίδης μίλησε στον "Sport24 Radio 103,3" και αναφέρθηκε στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, στο "κλειδί" της νίκης επί τη Βέροιας, αλλά και στο φετινό στόχο της ομάδας του.

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Κυριάκος Κιβρακίδης μίλησε στον " Sport 24 Radio 103,3", μετά την νίκη επί της Βέροιας με 1-0.

Για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Γιώργο Κορακάκη: "Με την αλλαγή προπονητή, βελτιώθηκε και η ψυχολογία μας. Άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας. καταλάβαμε ότι έπρεπε να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα, που δεν της αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση".

Για το "κλειδί" της νίκης επί της Βέροιας: "Το πιο σημαντικό είναι να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Από εκεί και πέρα μπορούμε να κερδίζουμε και με μισό μηδέν. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι καλό να δείχνουμε μια καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Υπάρχει χρόνος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Για το φετινό στόχο του Ατρόμητου: "Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε βαθμούς. Από εκεί και πέρα, πάμε για το καλύτερο που μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Τόνσο ο Ατρόμητος, 1-0 τη Βέροια
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ