ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστροφή για Νάστο

Επιστροφή για Νάστο
Νάστος Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Σημαντικές απουσίες για Παράσχο αλλά και επιστροφή του αρχηγού.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τελευταία θέση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ και στην προσπάθεια του για κάτι καλύτερο θα πρέπει να πάρει βαθμούς στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ώστε να είναι στο χέρι του έστω την τελευταία αγωνιστική να μην τερματίσει τελευταίος.

Η ομάδα του Περιστερίου όμως στην προσπάθεια της για ότι το δυνατόν καλύτερο στην αναμέτρηση της Λεωφόρου θα παραταχθεί με δυο απουσίες καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Παπαδόπουλος και Λαζαρίδης που είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη το ευχάριστο νέο για τον Γιώργο Παράσχο είναι η επιστροφή του Νάστου στην αποστολή με τον αρχηγό του Ατρόμητου να συμπεριλαμβάνεται στους δεκαεννέα παίκτες που αποτελούν τους εκλεκτούς του έμπειρου τεχνικού.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη το πρωί στο αθλητικό κέντρο και οι 19 παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Αρκούδας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Θεολόγου, Γκαρσία, Φάμπιο, Δημούτσος, Μπάλλας, Καραμάνος, Ούμπιδες, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Γεωργίου, Φωτάκης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ