ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστροφή Λε Ταλέκ, εκτός ο Πίτου Γκαρσία

Επιστροφή Λε Ταλέκ, εκτός ο Πίτου Γκαρσία
Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντονί Λε Ταλέκ είναι στην αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, μια και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Νοκ άουτ ο Πίτου Γκαρσία, που έχει υποστεί κάκωση στην ωμοπλάτη από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τον Παναθηναϊκό στο "Απ. Νικολαΐδης" κοντράρεται την Τετάρτη (27/1, 17.15) ο Ατρόμητος, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "8" του Κυπέλλου. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Αντονί Λε Ταλέκ, που είχε μείνει εκτός από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω τραυματισμού.

Δεν υπολογίζεται, αντίθετα, ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος έχει κάκωση στην ωμοπλάτη από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και γίνεται προσπάθεια για να προλάβει το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Η αποστολή γευμάτισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι οι εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Φυτανίδης, Γροντής, Κειτά, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ