ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστροφή Κιβρακίδη, χωρίς Φυτανίδη ο Ατρόμητος

Επιστροφή Κιβρακίδη, χωρίς Φυτανίδη ο Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε στην διάθεση του Κορακάκγ για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Εκτός οι τιμωρημένοι Φυτανίδης, Κεϊτά αλλά και οι Μπιτόλο, Παπαδόπουλος που δεν υπολογίζονται.

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει στην Βοιωτία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό ο Ατρόμητος καθώς ο Γιώργος Κορακάκης δεν υπολογίζει στους Φυτανίδη, Κεϊτά που είναι τιμωρημένοι αλλά και στους Μπιτόλο, Παπαδόπουλο που δεν υπολογίζονται.

Αντίθετα για πρώτη φορά μετά από δυο ματς επανέρχεται σε αποστολή ο Κυριάκος Κιβρακίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε και πάλι στην διάθεση του Κορακάκη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Αποτελείται από τους: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλο, Μπαστακό, Κοντοέ, Κατράνη, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Μπρίτο, Κυριακίδη, Πλατέλλα, Βασιλείου, Λημνιό, Κιβρακίδη, Ζησόπουλο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Ντάουντα, Νάτσο.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή Δ. Μπογατσιώτη. Ο Φυτανίδης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ