ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέστρεψε ο Μιχαηλίδης

Επέστρεψε ο Μιχαηλίδης
INTIME SPORTS

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς με τον Άρη. Μοίρασαν εισιτήρια οι "κυανόλευκοι"

Με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, συνέχισε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.

Στα θετικά για τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργου Δώνη, ήταν πως ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις και έτσι τέθηκε στην διάθεσή του για το ματς.

Παράλληλα πριν από την έναρξη της προπόνησης, οι παίκτες υποβλήθηκαν σε λιπομέτρηση από τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα.

Από εκεί και πέρα, στο αμφιθέατρο που συστεγάζει το 5ο και το 20ο Γυμνάσιο Περιστερίου, βρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρομήτου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των δύο σχολείων επεφύλαξαν μεγάλη υποδοχή στους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Τάτο, Μασάμπα Σαμπού, Αντώνη Αθανασίου με πολλά συνθήματα υπέρ της ομάδας δείχνοντας έτσι την αγάπη τους για τον Ατρόμητο.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές χρειάστηκε να περιμένουν υπομονετικά όλους τους μαθητές για να τους δώσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους κι εκείνοι κυριολεκτικά δεν τους άφηναν να φύγουν!

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μοίρασε φυσικά εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη για την οικογενειακή-μαθητική κερκίδα, αφίσες και πρόσφερε αθλητικό υλικό.

Κοντά τους βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Περιστερίου Ανδρέας Σχίζας ο οποίος στηρίζει, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, σε μέγιστο βαθμό την προσπάθεια του Ατρόμητου για να βρεθεί κοντά στις επόμενες γενιές φιλάθλων του.

Τέλος, την Παρασκευή θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 για το ματς της Κυριακής. Το Σάββατο, το γραφείο της διαχείρισης θα είναι ανοικτό από τις 11.00 μέχρι τις 13.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο σε όλες τις θύρες (εκτός από τη Θύρα 3), 5 ευρώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ