ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δυσαρέσκεια στον Ατρόμητο για Στυλιαρά

Δυσαρέσκεια στον Ατρόμητο για Στυλιαρά
Στυλιαράς Μπεργκ Γροντής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ατρόμητο τονίζουν ότι αδικήθηκαν από τον διαιτητή Στυλιαρά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σε ποιες φάσεις στέκονται οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου (VIDEO).

Το βράδυ της Κυριακής (6/3) ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα (2-0) στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι Περιστεριώτες, ωστόσο, έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα, Δημήτρη Στυλιαρά.

Συγκεκριμένα, στέκονται στη φάση του 83', κατά την οποία ο ρέφερι από την Αιτωλοακαρνανία δεν είδε το χέρι που έκανε ο Μπεργκ. Ο Σουηδός θα δεχόταν, έτσι, δεύτερη κίτρινη, ενώ ο Ατρόμητος θα κέρδιζε πέναλτι και θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς.

Πέναλτι, όπως επισημαίνουν, θα μπορούσε να είχε δοθεί και αρκετά νωρίτερα, στο 42', όταν στη σέντρα του Ματέι από αριστερά ο Πράνιτς βάζει χέρι και η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ.

Οι "κυανόλευκοι", πάντως, εκφράζουν παράπονα και για τις κίτρινες που δέχτηκαν, επισημαίνοντας ότι οι περισσότερες ήταν τραβηγμένες. Ο Ατρόμητος είναι έπειτα από 25 αγώνες στη 13η θέση και έχει 27 βαθμούς.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ