ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν βιάζονται για Σκόνδρα, Μπάλλα

Δεν βιάζονται για Σκόνδρα, Μπάλλα
Σκόνδρας INTIME SPORTS

Επίσημες προτάσεις περιμένουν στον Ατρόμητο για τους Σκόνδρα και Μπάλλα. Παίζει δυνατά το εξωτερικό. Ζεστό ενδιαφέρον και για τον Ιτάνζ.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουμε αναλύσει τα δεδομένα όσον αφορά την πώληση του Γιάννη Σκόνδρα είτε στον Ολυμπιακό, είτε στο εξωτερικό.

Οι εξελίξεις τρέχουν κι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού όπως φαίνεται ο Ατρόμητος είναι ομάδα που τραβά τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό.

Να ξεκινήσουμε με το εξής για να καταλάβετε πως έχουν τα πράγματα. Όλες οι ομάδες, με μεγαλύτερο παράδειγμα τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου στον Ολυμπιακό, έχουν ένα buyout στην τιμή των ποδοσφαιριστών τους.

Τι σημαίνει αυτό; Όποιος σύλλογος το πιάσει_ ή έστω το πλησιάσει αρκετά_ κάνει δικό του τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Έτσι τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν.

Στην περίπτωση του Ατρόμητου οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής (13:51 24/5) δεν έχουμε πιάσει την επιθυμητή τιμή. Βέβαια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο για τον Γιάννη Σκόνδρα όσο και για τον Παναγιώτη Μπάλλα από το εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία).

Μάλιστα οι άνθρωποι του Ατρόμητου θα κάνουν λίγο υπομονή, δεν βιάζονται όπως έχουμε πει, για να εξασφαλίσουν την καλύτερη προσφορά. Σίγουρα μεγάλο ρόλο θα παίξει κι εδώ, όπως στην περίπτωση της Ξάνθης-Βλαχοδήμου, το ποσοστό μεταπώλησης.

Θέμα με Ιτάνζ

Ένας παίκτης πάντως που εχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του είναι ο Τσαρλς Ιτάνζ. Ο 29χρονος Γάλλος πορτιέρο έχει πρόταση που δεν αποκλείεται να γίνει χειροπιαστή ακόμα και στο επόμενο διήμερο!

Ξαναλέμε. Στον Ατρόμητο δεν βιάζονται κι αφήνουν τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Πρόβλημα οικονομικό δεν υπάρχει, ο προγραμματισμός δουλεύει στο φουλ και ο προπονητής μπορεί να... περιμένει όπως είπαμε και το πρωί.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ