ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Υποδοχή από τους φίλους του Αστέρα

Υποδοχή από τους φίλους του Αστέρα

Αρκετοί φίλοι του Αστέρα Τρίπολης περίμεναν το βράδυ της Πέμπτης την αποστολή της ομάδας για να αποθεώσουν τον Στάικο Βεργέτη και τους παίκτες του (video)

Ένα 24ώρο μετά την εμφάνιση στην Τουρκία και την ισοπαλία από την Μπεσίκτας ο Στάικος Βεργέτης και οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που περίμεναν την αποστολή έξω από το γήπεδο της ομάδας στην Τρίπολη.

Από νωρίς οι φίλοι του Αστέρα περίμεναν το Λεωφορείο που έφτασε συνοδεία πολλών αυτοκινήτων στο γήπεδο ενώ ο Φακούντο Πάρα ήταν αυτός που έγινε σύνθημα στα χείλη του συγκεντρωμένου πλήθους. Βέβαια και οι υπόλοιποι παίκτες του Αστέρα γνώρισαν την αποθέωση όπως φυσικά και ο Στάικος Βεργέτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μία μεγάλη επιτυχία ή ένα θετικό αποτέλεσμα με ιδιαίτερη σημασία ολοκληρώνεται από την ανταμοιβή του κόσμου κάθε φορά που έρχεται, είτε αυτός ο φίλαθλος κόσμος ήταν χθες το βράδυ στο «Ολυμπιακό Στάδιο Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης και έφυγε χαμογελαστός και περήφανος με το 1-1 του Αστέρα απέναντι στη Μπεσίκτας, είτε αυτός ο φίλαθλος κόσμος οργάνωσε απόψε, είκοσι τέσσερις ώρες αργότερα, ακόμα μία υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, μία μέρα μετά την σπουδαία επιτυχία της και την ισοπαλία που κατάφερε να πάρει στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου στο Euroapa League.

Οι οπαδοί του Αστέρα άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με την προσμονή να είναι μεγάλη για να υποδεχτούν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές και να τους αποθεώσουν για το χθεσινό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη.

Το λεωφορείο με την αποστολή του Αστέρα έφτασε στο γήπεδο με συνοδεία πολλών αυτοκινήτων φίλων της ομάδας που κόρναραν σε όλη την διαδρομή, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη και όμορφη ατμόσφαιρα.

Όταν οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι του Αστέρα αντίκρισαν το πούλμαν άρχισαν να τραγουδάνε συνθήματα, να κυματίζουν τα κιτρινομπλέ κασκόλ της ομάδας και να ανάβουν καπνογόνα, με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας να πνίγονται στις αγκαλιές του χαρούμενου και περήφανου φίλαθλου κόσμου.

Ο Φακούντο Πάρα, που σημείωσε το «χρυσό γκολ» της χθεσινής αναμέτρησης, έγινε –όπως ήταν φυσικό- σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, ενώ από την πλευρά τους όλα τα μέλη της αποστολής του Αστέρα ευχαριστούσαν τους φιλάθλους για την υποδοχή και τους ζητούσαν να δημιουργήσουν μία όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα και στον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Καλλονή".

* To βίντεο είναι από την κάμερα του Arcadia Sports.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ