ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Μπαράλες στην Γερμανία

Χωρίς Μπαράλες στην Γερμανία

Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την 20μελης αποστολή του Αστέρα Τρίπολη για το ματς με την Μάιντς με τον Μπαράλες να μην ξεπερνάει τον τραυματισμό του και τον Κοσίσκι να μένει εκτός.

Ο τραυματισμός του Μπαράλες στην ρεβάνς με την Ροβιανέμι αναγκάζει τον Αστέρα Τρίπολης να ταξιδέψει στην Γερμανία χωρίς το βαρύ πυροβολικό του. Ο Μπαράλες δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι έμεινε εκτός της 20μελής αποστολής που ανακοίνωσε ο Στάικος Βεργέτης μετά την προπόνηση της Τρίτης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί και εκτός έμεινε και ο Κοσίσκι, ο Σλοβάκος γκολκίπερ με τρεις προπονήσεις μόλις δεν θα μπορούσε να βρεθεί στην 20άδα.

Η αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Γερμανική Μάιντς που αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τορμένα, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπακασέτας.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Γερμανία, όπου θα φτάσει αεροπορικώς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην Φραγκφούρτη και από κει θα μεταβεί με λεωφορείο στο Μάιντς.

Χωρίς Μπαράλες στην Γερμανία

Το βράδυ της Τετάρτης (20.45 ώρα Ελλάδας) ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ αμέσως μετά θα γίνει η προπόνηση του Αστέρα στο «Coface Arena» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη ο αγώνας με την Μάιντς.

Τα εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι θα διατίθενται πριν την έναρξη του ματς και ότι αυτά κοστίζουν 15 ευρώ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"H ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενημερώνει τους Έλληνες φίλαθλούς ότι εισιτήρια για τον αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την FSV Mainz 05 (20:30 ώρα Γερμανίας) την Πέμπτη 31/7/2014 στην Coface Arena, θα διατίθενται πριν την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του τομέα J του γηπέδου. Τιμή εισιτηρίου 15 εύρω".

Χωρίς Μπαράλες στην Γερμανία
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ