ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βενετίδης: "Ντροπιαστική ήττα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Αστέρας, Παναθηναϊκός, Μπουμάλ, Φαρίνια EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έφυγε γρήγορα για τα αποδυτήρια μετά το 0-5 του Αστέρα από τον Παναθηναϊκό. Ο βοηθός του, Στέλιος Βενετίδης, έκανε λόγο για ντροπιαστική ήττα.

Βαρύ το κλίμα στον Αστέρα Τρίπολης μετά την πεντάρα στο "Θ. Κολοκοτρώνης" από τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο προπονητής των Αρκάδων, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια χωρίς να κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο βοηθός του, Στέλιος Βενετίδης, ανέφερε: "Αυτό το σκορ είναι πολύ βαρύ, κάναμε μια ντροπιαστική ήττα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός βρήκε εύκολες κάθετες πάσες στο χώρο, με αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο γρήγορα γκολ. Εκεί που βγάλαμε αντίδραση για να μειώσουμε στο σκορ, δύο αποφάσεις του διαιτητή άνοιξαν το σκορ, που έγινε 0-4. Το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, είχαμε και τον τραυματισμό του Ίγκορ, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ντροπιαστική ήττα".

Για τη συνέχεια είπε: " Οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι, να ανασυνταχθούμε και να βρούμε δύναμη. Έχει ακόμα εννέα παιχνίδια το πρωτάθλημα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ