ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Αλλάζουμε την ιστορία"

Τσιώλης: "Αλλάζουμε την ιστορία"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε πως ίσως ήρθε η στιγμή να γράψει τη δική του ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης στην Superleague (video)

Μέχρι πριν από τρεις αγωνιστικές ο Αστέρας της Τρίπολης βρισκόταν σε μία "δύσκολη" βαθμολογικά θέση, στην οποία δεν ήξερε τι ήθελε!

Δηλαδή είχε ξεμπερδέψει με την παραμονή, όμως ήταν και μακριά από τα πλέι οφ για να πει πως κοιτάει πιο ψηλά. Τρεις αγωνιστικές μετά όμως τα πράγματα άλλαξαν...

Οι Αρκάδες ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ξάνθης παίρνοντας σπουδαία νίκη στα Πηγάδια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμανουέλ Περόνε που "ντύθηκε" Τζιμπρίλ Σισέ το Σάββατο (18/2/2012).

Το Sport24.gr μίλησε με τον Σάκη Τσιώλη που είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τις μεταγραφές που δεν έγιναν, τον Άρη και την ευκαιρία να αλλάξει η ιστορία του Αστέρα!

"Είναι μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο και μία έδρα που μας έχει δυσκολέψει αρκετά στο παρελθόν. Πιεστήκαμε, αντέξαμε και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε", είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Πλέον ο Αστέρας είναι μία ανάσα από τα πλέι οφ, υπάρχει όμως και το Κύπελλο στη μέση. Τι γίνεται τώρα;

"Δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο Αστέρας διαθέτει ένα ρόστερ 28-30 παικτών που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν. Είδατε σήμερα τον Ναβάρο που παρότι δεν είχε πάρει πολλές ευκαιρίες έκανε ένα καταπληκτικό ματς.

Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που δεν κάναμε μεταγραφές τον Γενάρη, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα πιστεύω με την κούραση. Όμως να ξέρετε πως μας περιμένει σκληρή δουλειά.

Η αλήθεια είναι όμως πως θέλαμε αυτή τη νίκη που άλλαξε πλέον τους στόχους μας. Η Ξάνθη ήταν η ομάδα που θέλαμε να κερδίσουμε για να την ξεπεράσουμε και να έχουμε εμείς το προβάδισμα στα πλέι οφ. Πλέον όλα αλλάζουν".

"Παλιόφιλος"

Ο Περόνε πέτυχε άλλο ένα σημαντικό γκολ για τον Αστέρα που ήταν "τρίποντο". Πως το σχολιάζετε;

"Ο "Μανώλης" είναι παλιός γνώριμος μου από τον Ιωνικό. Είναι ένα σέντερ φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και μπορείς να υπολογίζεις σε αυτόν.

Φέτος έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν τον έχει αφήσει να μας βοηθήσει όσο θα θέλαμε, όμως έρχεται από τον πάγκο και έστω για ένα ημίχρονο κάνει τη δουλειά. Αυτός και ο Σολάκης είναι καλοί παίκτες".

Τέλος νιώθετε μία δικαίωση για την πορεία σας με τον Αστέρα; Στο ξεκίνημα της σεζόν όλοι περίμεναν πως θα είχατε την ίδια πορεία με άλλη ομάδα όμως (Άρης).

"Νιώθω όμορφα μέσα μου που πέρασα από τον Άρη, ένα μεγάλο σύλλογο, που όμως χωρίσαμε για το καλό όλων. Εύχομαι να μπούμε και οι δυο στα πλέι οφ γιατί είναι κάτι που θα με ευχαριστήσει.

Το πέρασμα μου στον Άρη το χωρίζω σε δυο περιόδους. Στο 5 στα 5 που κάναμε στο τελείωμα της περσινής περιόδου και στο φετινό ξεκίνημα. Είχαμε κάποιες ατυχίες κι έτσι η λύση της συνεργασίας μας ήταν το πιο σωστό για όλους".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ