ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το φλουρί στον Λισγάρα στον Αστ. Τρίπολης

Το φλουρί στον Λισγάρα στον Αστ. Τρίπολης

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης γιόρτασε την έλευση του 2014 σε μια βραδιά όπου άπαντες ευχήθηκαν η νέα χρονιά να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Με μια μεγάλη γιορτή παρουσία σύσσωμης της οικογένειας του Αστέρα Τρίπολης και όλων των μελών της υποδέχθηκαν τον νέο χρόνο στην Αρκαδία.

Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τις οικογένειες τους, οι άνθρωποι της διοίκησης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως και οι προπονητές και οι εργαζόμενοι των Αρκάδων, υποδέχθηκαν μαζί το νέο έτος και αντάλλαξαν ευχές για μια πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά.

"Το 2014να φέρει περισσότερες επιτυχίες" ανέγραφε χαρακτηριστικά η μία από τις "αστεριανές" βασιλόπιτες που είχαν επιστρατευτεί για την καλή χρονιά!

Οι τυχεροί της βραδιάςήταν ο Χρήστος Λισγάρας και ο Βασίλης Γκίτζιας από την ομάδα Νέων, οι οποίοι βρήκαν το φλουρί και άκουσαν ευχές φίλων και συμπαικτών για ένα καλύτερο έτος με λιγότερες περιπέτειες...

Τα 200 μέλη της οικογένειας του Αστέραπέρασαν μια υπέροχη βραδιά, με χορό και τραγούδι.

Η διάθεση που είχαν οι παίκτες έδωσε το έναυσμα για χορό με ήχους από Ελλάδα, Ισπανία και Αργεντινή. Ρεσιτάλ του Μπαράλες, ο οποίος δεν... κατέβηκε από την πίστα ενώ είχε για συμμάχους Γκρατσίνι, Καράσκο και Ντε Μπλάσις.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ