ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το "αντίο" του Κουρμπέλη στον Αστέρα

Το "αντίο" του Κουρμπέλη στον Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, αποχαιρέτησε τον Αστέρα, ευχαριστώντας ξεχωριστά τους ιδιοκτήτες των "κιτρινομπλέ" κι ευχόμενος να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους.

Από τον Αστέρα στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανδρώθηκε, κυριολεκτικά και ποδοσφαιρικά, στην Τρίπολη κι αποχαιρέτησε μέσω δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της πρώην του ομάδας, τους Αρκάδες, κρατώντας ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για τους ιδιοκτήτες, Μπάκο και Καϋμενάκη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Ήρθε η ώρα να φύγω από την ποδοσφαιρική μου οικογένεια. Εδώ μεγάλωσα, εδώ με αγκάλιασαν, εδώ είναι οι φίλοι μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον ΑΣΤΕΡΑ, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, τη διοίκηση και όλο το προσωπικό για όλα όσα έκαναν για μένα, αυτά τα οκτώ χρόνια που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όμως τον κύριο Καϋμενάκη και τον κύριο Μπάκο. Θα έχουν για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν από την πρώτη μέρα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ευλογία για τον ΑΣΤΕΡΑ και την Αρκαδία.

Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις, τιμή μου που φόρεσα το περιβραχιόνιο του ΑΣΤΕΡΑ και είμαι σίγουρος πως θα ξανασυναντηθούμε."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κουρμπέλης και επίσημα στον Παναθηναϊκό
Δημήτρης Κουρμπέλης: Ένα παιδί μετράει... το άστρο του Αστέρα!
Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και ανακοινώνεται ο Κουρμπέλης
Τα "χρυσά" deals του Αστέρα: Τους πήρε 80.000€, τους έδωσε 7,5 εκατομμύρια
Μποροβήλος: "Ο Κουρμπέλης δόθηκε με 700.000 ευρώ και 25% ποσοστό μεταπώλησης"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ