ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τα τυπικά για Σκούρτη στον Αστέρα Τρίπολης

Τα τυπικά για Σκούρτη στον Αστέρα Τρίπολης
Ιτουά Σκούρτης INTIME SPORTS

Με το που μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Νίκη Βόλου ο Σκούρτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης ενισχύοντας την επίθεση των Αρκάδων.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης θα είναι από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος από την Νίκη Βόλου ο Σκούρτης. Ο 23χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Αρκάδες και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη μετακομίσει στην Τρίπολη με σκοπό άμεσα να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Αυτό που μένει είναι το τυπικό, του να μείνει δηλαδή ελεύθερος και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης ενισχύοντας επιθετικά την ομάδα της Αρκαδίας. Τον Σκούρτη τον ήθελαν αρκετές ομάδες από τη στιγμή που θα έμενε ελεύθερος αλλά ο νεαρός επιθετικός ήθελε να πάει σε μια ομάδα όπου θα μπορούσε και να βρει χρόνο συμμετοχής αλλά και να έχει στόχους όπως ο Αστέρας.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση των Αρκάδων την Δευτέρα αυτή έγινε και πάλι στα χιόνια με το γήπεδο να είναι όλο καλυμμένο με χιόνι το οποίο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών του Στάικου Βεργέτη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα με το χιόνι να κάνει πάλι την εμφάνιση του , δυσκολεύοντας όπως ήταν φυσικό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες της προπόνησης. Στα ευχάριστα του προγράμματος είναι ότι προπονήθηκε κανονικά ο Τορμένα και ο Μπαντιμπανγκά ανέβασε ρυθμούς, ενώ στον αντίποδα Πάρα και Κιτόκο συνέχισαν τις θεραπείες τους.

Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τύρναβο (7/1, 15.00)".

Τα τυπικά για Σκούρτη στον Αστέρα Τρίπολης

Τα τυπικά για Σκούρτη στον Αστέρα Τρίπολης

Τα τυπικά για Σκούρτη στον Αστέρα Τρίπολης

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ