ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προπονήθηκαν Ντε Μπλάσις, Λούι

Προπονήθηκαν Ντε Μπλάσις, Λούι

Ντε Μπλάσις και Λούι συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Παρασκευής (10/1) και θα είναι στην διάθεση του τεχνικού του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Πλατανιά.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Στάικο Βεργέτη από την προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Παρασκευής (10/1), καθώς μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Ντε Μπλάσις και Λούι.

Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ερνάντεζ, Μπαντής και Ναβάρο, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Κουρμπέλης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Στάικος Βεργέτης αφιέρωσε πολύ ώρα με τους συνεργάτες του σε θέματα τακτικής, ανάπτυξης παιχνιδιού και σε τελειώματα φάσεων.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα με τον Πλατανιά θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου με τον τεχνικό της ομάδας Στάικο Βεργέτη να ανακοινώνει την αποστολή αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Εισιτήρια για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ Πλατανιάς, θα διατίθενται την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 από τη 1.00 μ.μ. έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2 εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Παιδικών, Φοιτητικών, Στρατιωτικών και εισιτηρίων ανέργων με αξία 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.

Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 3.15μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ