ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μποροβήλος: "Mπορούμε να ανταγωνιστούμε στα ίσα τον Ολυμπιακό"

Μποροβήλος: "Mπορούμε να ανταγωνιστούμε στα ίσα τον Ολυμπιακό"

Ο Γιώργος Μποροβήλος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το κύπελλο. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Την άποψη ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το κύπελλο τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Ο Γιώργος Μποροβήλος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πτώση της ΑΕΚ και στην άνοδο των μικρομεσαίων ομάδων τα τελευταία χρόνια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία των οπαδών του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας: " Είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμάς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι 10 με 15 χιλιάδες οπαδοί του Αστέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Έχουμε μία σύσκεψη αύριο στην Αθήνα σχετικά με την διοργάνωση του τελικού. Εκεί θα καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες και θα συζητήσουμε γα τον τελικό της 11ης Μαΐου".

Για το αν οι Αρκάδες μπορούν να διεκδικήσουν το τρόπαιο από τον Ολυμπιακό, εκτός και αν σήμερα σημειωθεί έκπληξη στον δεύτερο ημιτελικό στην Κομοτηνή: " Από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει ο ημιτελικός, πρέπει να σεβόμαστε το ζευγάρι. Σεβόμαστε, όμως, τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μας. Η ομάδα μας, όμως, έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και στην καλή μας ημέρα μπορούμε να ανταγωνιστούμε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερου χαρακτήρα και είναι αμφίρροπα".

Για την άνοδο των "μικρομεσαίων" ομάδων τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας: " Η διοργάνωση του Κυπέλλου εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης. Στο φετινό πρωτάθλημα πολλές ομάδες αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα και αυτό είχε ως συνέπεια τον ανταγωνισμό του. Ωστόσο, το Κύπελλο εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης και αυτό κάνει πιο όμορφο το ποδόσφαιρό μας. Πολλές ομάδες με πολύ κόσμο δεν αποδείχθηκαν αντάξιες των περιστάσεων".

Για τη σχέση της Σούπερ Λίγκας με την Nova, μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Football League: " Δεν επηρεάζεται το συμβόλαιο της Nova μετά την αποχώρηση της ΑΕΚ, όμως πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους… Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ότι η αποχώρηση μιας ομάδας σαν την ΑΕΚ έχει παράπλευρες απώλειες, αφού η Σούπερ Λίγκα χάνει τη δυναμική της από τον υποβιβασμό της.

Η αποχώρηση μίας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ, έχει συνέπειες και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Σαφέστατα πρόκειται για την επόμενη διαπραγμάτευση. Όταν λείπουν μεγάλες ομάδες από την κατηγορία, θα υπάρξει ανάλογη προσφορά από το ενδιαφερόμενο Μέσο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ